casete luminoase cu duratrans

în tehnologie fotografică tradițională


Casetă luminoasă aluminiu cu ramă clickCasetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click deschisă
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă aluminiu cu ramă click
Casetă luminoasă ramă de lemn – detaliu
Casetă luminoasă ramă de lemn – peisaj furtună
Casetă luminoasă ramă de lemn – peisaj lac
Casetă luminoasă ramă de lemn – vedere din spate
Casetă luminoasă cu ramă neagră de lemn
Casetă luminoasă cu ramă neagră de lemn – detaliu 1
Casetă luminoasă cu ramă neagră de lemn – detaliu 2

Despre filmul de casetă luminoasă (duratrans):

Casetele luminoase sunt aplicații deosebite, care pun în evidență frumusețea imaginilor prin iluminarea lor din spate. Materialul duratrans (filmul pentru casete luminoase) imprimat în tehnologie fotografică este alegerea ideală pentru ca în urma iluminării puternice a filmului printat, imaginea să nu apară spălăcită, fadă, sau să fie vizibile dungile de imprimare (specifice în tehnologia inkjet). Culori vii, densități mari de culoare, negru profund și alb foarte luminos, sunt toate ingredientele necesare unui print de bună calitate, așa cum cere o astfel de aplicație. Materialul duratrans oferă casetelor luminoase imaginea perfectă, care uimește privitorul prin luminozitate, claritate și densitate de culoare.


Despre casetele luminoase:

Casetele luminoase sunt realizate din diverse materiale și profile, iluminate cu LED-uri sau tuburi cu descărcare în gaz (neon) și de diverse mărimi. Contactați-ne pentru prețul casetelor luminoase, achiziționate separat față de filmul de casete luminoase. Împreună putem găsi o soluție optimă pentru aceste tipuri de produse.

publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1 publicitate 1Despre casetele luminoase:

Casetele luminoase sunt realizate din diverse materiale și profile, iluminate cu LED-uri sau tuburi cu descărcare în gaz (neon) și de diverse mărimi.


Aici se pot trimite propriile fișiere pentru print. Se poate urca un singur fișier la un moment dat, de maxim 128 MB. El poate fi un fișier tif sau jpg, dacă este nevoie de un singur fișier grafic sau o singură arhivă zip, rar, 7z dacă este nevoie de mai multe fișiere de print, pentru fiecare print/tablou dintr-un pachet.

Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis.

Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet.

Comanda nu este finalizată doar prin trimiterea fișierului!

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.


5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere