Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Oferim mai multe tipuri de produse:

  • printuri fotografice simple pe hârtie super mată, mată, lucioasă, metalică, canvas și pe film de casetă luminoasă, renumitul duratrans. Pentru aceste printuri foto, am stabilit câteva dimensiuni standard pentru a putea fi afișat și un cost. Valoarea acestuia este în funcție de material și de cantitatea dorită. Opțional se oferă și laminare de protecție. Pentru alte dimensiuni față de cele standard afișate pe magazin, datorită faptului că prețurile sunt dependente de dimensiuni (lucrăm în role de 1,27m lățime) trebuie să ne contactați pentru a vă putea calcula un preț exact pentru dimensiunile și cantitățile solicitate.Trebuie să facem întâi o încadrare pe rolă a fotografiilor și în funcție de tipul materialului și de consumul acestuia veți primi un preț și un termen de execuție.
  • printuri care vor fi finalizate sub formă de tablouri (print cașerat pe spumă poliuretanică, pe dibond sub formă de tablouri tip ”pictură pe canvas” sau înrămate cu rame de aluminiu ultralight. Acestea sunt produse deja dimensionate, fiecare combinație de material de print și tip de finisare, de o anumită dimensiune, constituind un produs distinct. Toate aceste tipuri de produse au deja prețul în dreptul fiecărui produs. Nu trebuie decât să alegeți categoria de tablouri, tipul de material, dimensiunea acestuia, precum și numărul de bucăți dorite. Unele tablouri se vând în seturi de 2-4 bucăți dintr-o anumită dimensiune. Prețul afișat este pe pachet (conțin unul sau mai multe produse din aceleași dimensiuni).
  • produse din categoria celor publicitare sau alte produse printate (sisteme de prezentare tip roll-up, spider, casete luminoase, etc). Și în cazul acestor tipuri de produse, datorită multitudinii de posibilități de realizare, vă rugăm să ne contactați pentru a optimiza solicitările făcute la cele mai bune costuri posibile.

Toate produsele de mai sus comandate pe site sau prin telefon, necesită, pe lângă produsul propriu-zis și furnizarea unor fișiere grafice pe care să le printăm pe materialele dorite și prelucrate ulterior într-un anumit produs final. Așadar pe lângă selectarea produsului va trebui să urcați fișierele grafice corespunzătoare în etapele comenzii. Sistemul permite doar anumite extensii de fișiere și de anumite dimensiuni. Pentru dimensiuni foarte mari, se vor folosi alte forme de trimitere a fișierelor prin internet (ftp, servicii de transfer fișiere foarte mari). În urma verificării fișierelor grafice primite, vă contactăm și vă confirmăm posibilitatea lor de folosire la anumite dimensiuni, precizând apoi și termenul de execuție posibil. Abia după această etapă, în urma acceptării lor de către beneficiar, vom demara comanda propriu-zisă.

Pentru a vedea toate articolele dintr-o categorie, dați clic pe denumirea ei.
fundal meniu vreau sa stiu

Dacă dorești să găsești răspunsuri și la alte întrebări/ nelămuriri sau chiar inserarea unor noi categorii, completează te rog formularul albastru ”Vreau să știu!” din partea dreaptă a subsolului ecranului, (clic pe el sau aici pentru deschiderea lui) cu orice întrebare/nelămurire din domeniul pregătirii fișierelor grafice pentru printul în tehnologie fotografică (de la fișierul raw până la stadiul ”bun de tipar”), al gestiunii de culoare, al tipurilor de materiale folosite, al modului de finalizare a lor, despre modalitatea de a comanda, etc. În funcție de utilitatea generală a acestui răspuns și de specificul site-ului, vom actualiza permanent acest conținut.

De asemenea, dacă dorești să fii permanent informat de orice articol nou apărut în această rubrică, înscrie-te apăsând butonul de mai jos, după care îți completezi adresa de e-mail la care vrei să ajungă informația.

 

Conținutul acestui site este protejat de lege. Nu se permite folosirea parțială sau integrală a acestui conținut, fără precizarea sursei.

VreauPrinturi.ro © AME design 2017-2019

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!