Sunt prezentate câteva exemple de produse pe care le putem produce, de la printuri foto sau printuri fotografice pe hârtie super mată, mată lucioasă, metalică canvas și renumitul duratrans, un film pentru casete luminoase. Printurile pe hârtie pot fi doar simple printuri sau transformate în tablouri, fiind cașerate pe plăci de spumă poliuretanică, dibond și putând fi înrămate cu rame de aluminiu ultralight sau în tablouri canvas în sistem pictură pe canvas. Sau fotografiile primite pot fi transformate în albume foto, cu deschidere completă pe orizontală, numite și fotoalbume.

 

 

un fotograf, Timișoara

”Am văzut la cineva un album foto. Doresc să știu dacă faceți și voi ceva asemănător dar vreau ceva de foarte bună calitate și mai mare.

P.S. Rog să mă sunați doar după ora 14.00. Mulțumesc”

”Vreau să-mi decorez o cameră, să pun mai multe tablouri de vreo 70 x 50 cm dar și unele mai mari, poate peste 2 metri pe latura lungă. Am câteva imagini de bună calitate dar nu știu dacă au rezoluție suficientă. Poate eventual să împart imaginea pe mai multe tablouri și să le alătur pe același perete. Ce mă sfătuiți să fac?”

un designer de interior, Iași

un părinte, București

”Vreau să pun pe toți pereții camerei copilului (ca un tapet) printuri cu niște imagini foarte colorate, poate chiar și pentru a desena pe ele (ca să nu-mi pară rău de pereți!) :)
Am ceva imagini dar mai am nevoie și de altele potrivite pentru vârsta copilului (6 ani).”

un expozant, Cluj

”Am văzut la o expoziție de fotografie niște tablouri înrămate într-o ramă foarte subțire de aluminiu și mi se par perfecte pentru expoziția pe care vreau eu să o am peste o lună. Vreau însă dimensiuni mult mai mari și nu știu ce greutate vor avea, că nu pot folosi orice sistem de prindere. Deci pe lângă preț, vreau să-mi dați și detalii despre greutatea pe tablou.”

un pictor, Constanța

”Sunt pictor și caut un material pe care să reproduc fidel lucrările mele. Am auzit că există un material fotosensibil (canvas), care seamănă cu o pânză de pictură, dar care permite o calitate foarte mare a printului. Este adevărat? Aș vrea câteva mostre din acest material, eventual printate cu fotografii. Trebuie să vin eu la Dvs sau mi le puteți trimite prin curier?”

designer, Brașov

”Am nevoie să pun pe un hol întunecos două casete luminoase dar printul trebuie să fie de o calitate foarte bună, culori intense, nu spălăcite. Există în tehnologia fotografică un material pentru casete luminoase. Aș vrea să faceți tot voi și casetele, pe LED-uri.”

previous arrow
next arrow
Slider