Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 
Trimiterea fișierelor se face foarte simplu, cu ajutorul formularului de pe pagina fiecărui produs ce se poate achiziționa (accesați secțiunea ”Trimite-ne fișierul pentru print”, situată sub imaginile mici de prezentare). Formularul roșu de pe marginea ecranului informează în detaliu acest aspect.

trimitere fisier pentru printtrimitere fisier pentru print detaliu1trimitere fisier pentru print detaliu2În pagina fiecăui produs este prezent un formular prin care se pot trimite fișierele grafice asociate acelui produs. Prin formular se poate trimite un singur fișier, un tif sau un jpg sau o arhivă cu mai multe fișiere. Extensia permisă a fișierului urcat pe site este zip/rar/7z/tif/jpg. Dimensiunea fișierului într-o singură trimitere este de maxim 128 de MB. Pentru dimensiuni mai mari vă rugăm să folosiți site-uri specializate de trimitere a fișierelor foarte mari, de tip wetransfer.com, la adresa de e-mail din contact.

Este recomandabil ca după ce decideți ce fel de produs doriți, să trimiteți mai întâi fișierul de pe pagina acelui produs și după ce-l trimiteți, să comandați acel produs. Formularul ne trimite ca informație adresa paginii de pe care s-a încărcat fișierul grafic iar în acest fel putem asocia foarte ușor numele fișierului trimis cu produsul pe care-l doriți printat cu acel fișier.

 

Pentru a vedea toate articolele dintr-o categorie, dați clic pe denumirea ei.
fundal meniu vreau sa stiu

Dacă dorești să găsești răspunsuri și la alte întrebări/ nelămuriri sau chiar inserarea unor noi categorii, completează te rog formularul albastru ”Vreau să știu!” din partea dreaptă a subsolului ecranului, (clic pe el sau aici pentru deschiderea lui) cu orice întrebare/nelămurire din domeniul pregătirii fișierelor grafice pentru printul în tehnologie fotografică (de la fișierul raw până la stadiul ”bun de tipar”), al gestiunii de culoare, al tipurilor de materiale folosite, al modului de finalizare a lor, despre modalitatea de a comanda, etc. În funcție de utilitatea generală a acestui răspuns și de specificul site-ului, vom actualiza permanent acest conținut.

De asemenea, dacă dorești să fii permanent informat de orice articol nou apărut în această rubrică, înscrie-te apăsând butonul de mai jos, după care îți completezi adresa de e-mail la care vrei să ajungă informația.

 

Conținutul acestui site este protejat de lege. Nu se permite folosirea parțială sau integrală a acestui conținut, fără precizarea sursei.

VreauPrinturi.ro © AME design 2017-2019

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!