Fotografii care intenționează să pună la vânzare propriile fotografii trebuie să completeze formularul de intenție de mai jos, fără să ne trimită deocamdată vreo fotografie. Se pot scrie eventuale preferințe/cerințe/dorințe în câmpul ”mesaj”. Cei care vor trimite acest formular de intenție până în data de 31 ianuarie 2018 vor beneficia de niște avantaje suplimentare, concretizat printr-un număr mai mare de fotografii găzduite în mod gratuit de către noi dar și de alte beneficii (de exemplu, reduceri de prețuri pentru produsele pe care le vindem).

Pe scurt, într-o primă etapă vom pune la dispoziție, în mod gratuit, un spațiu pentru cinci fotografii de fiecare fotograf. Ne vom asuma dreptul de refuza fotografiile care nu corespund propriilor noastre considerente estetice sau morale. Fotografiile nu vor fi folosite de către noi în alt scop decât în cel de vânzare. Nu sunt impuse anumite genuri fotografice și nici gradul lor de prelucrare. Este important să se țină cont de imaginile care conțin persoane identificabile, este nevoie obligatoriu să existe un acord scris al persoanei/persoanelor respective. Prin conturi personale se vor putea vizualiza tranzacțiile fiecărei fotografii, astfel încât lucrurile vor fi transparente pentru fiecare fotograf în parte. Prețurile cu care un fotograf va dori să-și vândă imaginile sunt la libera alegere a acestuia și va fi fixat doar de către acesta, după cum consideră de cuviință. Acest prețuri se vor adăuga la prețurile de vânzare ale printurilor sau tablourilor asociate acestor imagini. Toate aceste detalii vor face obiectul unui document de termeni și condiții contractuale, a cărui apariție va fi anunțată fiecărui fotograf în parte, la adresa de e-mail furnizată. Imaginile pot fi vândute și în regim de tiraj redus/limitat sau nelimitat, în exclusivitate sau nu. Conform dorinței fotografilor.

În funcție de rezoluția fișierului se va putea asocia o anumită dimensiune maximă a produselor finale (doar print pe diverse materiale sau tablouri). Pentru a pregăti aceste fișiere pentru printare, recomandăm să studiați articolele din secțiunea ”Vreau să știu!”, cel puțin cele două articole de mai jos:


Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk.

5000 de caractere rămase

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!