Marcel Eremia - Flori la fereastră


Conținut pachet:

Pachetul conține un tablou cu imaginea și dimensiunile selectate!

Prețul licenței de utilizare a imaginii este de 250 de lei/tablou (inclusiv taxele). După scăderea taxelor, valoarea netă este achitată autorului imaginii.

Marcel Eremia - Flori la fereastrăMarcel Eremia - Flori la fereastră
Prețul de vânzare pe pachet: 0 lei
Reducere
Preț / kg:

alege caracteristicile tabloului:

se adaugă laminare?
Alege o variantă
Marcel Eremia - Flori la fereastră - fundal alb
Marcel Eremia - Flori la fereastră - fundal negru
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou rame de aluminiu ultralight
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou rame de aluminiu ultralight - fundal alb
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou rame de aluminiu ultralight - fundal negru
agățătoare tablou ramă de aluminiu ultralight
agățătoare tablou ramă de aluminiu ultralight – detaliu
colțar tablou ramă de aluminiu ultralight
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou pictura pe canvas
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou pictura pe canvas - fundal alb
Marcel Eremia - Flori la fereastră - tablou pictura pe canvas - fundal negru
Ramă tablou pictură pe canvas – spate
Marcel Eremia - Flori la fereastră

foto Marcel Eremia

Despre autor: fotograf amator, fotografiază din pasiune încă din anii de școală primară. A absolvit mai multe cursuri de fotografie cu abordări diferite, tocmai pentru a avea o perspectivă mai largă de înțelegere a unei imagini fotografice.

Crede cu tărie că nu există un singur gen de fotografie care să-și asume rolul exclusivist de ”artă frumoasă”, într-o falsă ierarhizare pe verticală a genurilor.

Crede cu tărie că nu tehnica din dotare este cea care conduce la realizarea unei fotografii de calitate, ci doar acela care stă în spatele aparatului foto. Tehnica ajută doar, nu subordonează fotograful. Goana după performanțe tehnice de vârf, de ultimă oră, este un drum fără finalizare. Din acest drum trebuie să avem tăria să ieșim cât mai curând.

Crede, cu și mai multă tărie, că suntem mai buni în tot ceea ce facem, inclusiv în fotografie, dacă suntem mai buni în relațiile interumane, unul cu celălalt: să nu mai fim orgolioși, invidioși pe succesul altora, să învățăm să ne respectăm reciproc, acceptând în același timp că suntem cu toții diferiți în gândire, în opinii și gusturi.

Fotografia pe care o abordează în prezent, redă interpretări personale ale realității, lăsând însă loc liber și altor intrepretări, cele ale privitorului.


Despre imagine: ”Flori la fereastră” este o împletire între viu și neviu. O împletire între un sistem închis, izolat, care tinde să ne învăluie tot mai mult și unul liber, plin de viață, chiar dacă pare plăpând la prima vedere. Este o imagine optimistă, în care dorința de libertate va câștiga de fiecare dată în fața oricărui sistem încorsetat.

Tablou Marcel Eremia - Flori la fereastră

Selectați un tip de tablou pentru a afla mai multe detalii despre produs.

Detalii despre imagine:

Unele imagini ale produselor sunt realizate printr-o simulare digitală și nu prin fotografierea unui produs real. Acest aspect se vede în special la tablourile de tip ”pictură pe canvas”, cu opțiunea ”imagine întreagă”, exemplificare din care nu reiese colțul de hârtie îndoit ca în realitate. Acesta este vizibil doar în situația în care se selectează opțiunea ”fundal alb” sau ”fundal negru”, acela fiind un produs real fotografiat. În funcție de dimensiunile finale alese ale tabloului, există și imagini de detaliu ale printului mărit la dimensiunile reale. Aceste imagini detaliate trebuie dimensionate corespunzător pe ecran, astfel încât măsurând cu o riglă, ruletă, etc dimensiunile riglei gradate de pe imaginea detaliată afișată, să corespundă (aproximativ) cu gradația în cm a instrumentului cu care măsurăm. În acest fel puteți vizualiza anumite aspecte din imagine (zgomot, claritate sau efect de neclaritate pe fundal pentru separarea subiectului, etc). În cazul în care considerați necesar, vă putem trimite pe e-mail și alte detalii, ale altor zone de interes din imaginea mărită la dimensiunea  dorită. Scopul analizei acestor decupaje la o mărime reală de vizualizare a fost pentru a vă scuti de eventuale neplăceri ale achiziției tabloului, nefiind în acest caz conform așteptărilor Dvs. Totuși, aspectul imaginii și prelucrarea ei au fost gândite să combine optim un rol decorativ al tabloului cu o calitate foarte bună a tiparului și a componentelor folosite în tablou.

Este esențial ca toate imaginile să le vizualizați pe un monitor calibrat, pentru a vedea cât mai corect culorile, luminozitatea și contrastul ce vor fi redate la printare. Un monitor care este dereglat, setat pe o lumină mai slabă sau prea puternică, nu va reda corespunzător aspectul final al printului.

Detalii despre întreținere:

Durabilitatea culorilor depășește o perioadă de zeci de ani fără a se observa vreo modificare a intensității culorilor din print, în condiții normale de utilizare (UV, umiditate și temperatură) în interiorul unui apartament, casă, hotel, birou, holuri de așteptare, săli de conferință, etc.

Întreținerea acestui tablou nu pune probleme deosebite. Se șterge de praf cu o cârpă uscată și moale, cu atenție să nu conțină elemente abrazive care pot zgâria printul sau alte părți ale tabloului. Prin procesul de developare chimică, hârtia fotografică trece prin revelator, fixator și apoi printr-un tanc cu apă de spălare deci nu are probleme cu aceste lichide. Hârtia însă poate absorbi și colora în masa ei lichide colorate (cum ar fi cafeaua, sucurile, etc), astfel încât evitați manipularea acestora în apropierea tabloului. Trebuie să se țină cont și de faptul că emulsia de pe hârtia fotografică este mai sensibilă atunci când este udă și particulele de praf sau scamele se pot lipi mai ușor de suprafața printată. Pentru condiții normale de utilizare, printul nu necesită laminare. Aceasta este utilă doar pentru situații de protecție specială (spații cu mult praf și umiditate) sau nu aveți un control asupra întreținerii tabloului.