Print producție publicitarăAME design efectuează servicii de tipărire de foarte mare rezoluție și dimensiuni mari, prin tehnologie fotografică digitală cu laser, tehnologia tradițională de obținere a fotografiilor din laboratoare (expunerea materialelor fotosensibile și developarea lor în proces chimic RA-4).

Print producție publicitară.

Produsele oferite sunt printuri pentru aplicații publicitar comerciale de o calitate impecabilă a imaginii (gamă mare de nuanțe, detalii extrem de fine) obținute prin tehnologie fotografică cu laser DURST LAMBDA© pe diverse materiale suport. Sunt așa numitele produse INDOOR pentru că sunt utilizate cu precădere în interioarele magazinelor, galeriilor de artă, standurilor de expoziție, showroom-urilor și în orice alte locuri unde printul este privit de la mică distanță și necesită o calitate deosebită.

Astfel, materialul DURATRANS (echivalentul backlit-ului în tehnologie inkjet) este imbatabil din punct de vedere al aspectului și impactului vizual, fiind recomandat în special pentru casetele luminoase de mare efect. Densitatea culorii obținută prin tehnologia fotografică este incomparabil mai bună decât cea obținută printr-o altă tehnologie de printare. Culorile sunt foarte vii și strălucitoare iar contrastul este extrem de bun. Produsele noastre sub formă de printuri pentru casete luminoase se regăsesc în magazinele de tip fast food (KFC & Pizza-Hut, McDonald’s, etc) reprezentând mărci de renume din domeniul alimentar (Coca-Cola, Pepsi, Kraft Foods, etc) sau din domeniul producătorilor de tutun (BAT, Philips Morris, JTI, etc.)

Piața căreia ne adresăm este foarte largă, de la marile magazine care își promovează produsele prin afișarea interioară pe panouri de mari dimensiuni (vezi super și hipermarket-urile gen CARREFOUR, METRO, CORA, SELLGROS, MEGAIMAGE, GIMA, Profi, etc) până la multitudinea de mici magazine (cum sunt cele aflate în incinta magazinului UNIREA, COCORUL, VICTORIA, MALL, sau alte magazine independente) în care chiar și un singur stand decorat cu un print producție publicitară de bună calitate încântă ochiul și atrage clienții. Promovarea produselor prin afișare pe diverse tipuri de panouri și display-uri a devenit aproape obligatorie pentru mărcile de succes din cele mai multe domenii (cosmetice și parfumerie, modă, auto, alimentare, electrocasnice, etc.) și este normal ca exigența în alegerea calității imaginii expuse să crească în mod continuu. Print producție publicitară.

Produsele noastre prin specificul tehnologiei folosite NU se adreseaza acelor consumatori care fac compromisuri de calitate. Noi nu putem tipări decât la calitate maximă, la 4000 dpi.

Modurile de contactare a noastră pentru prețuri, întâlniri sau alte informări le aveți prezentate pe pagina de contact de pe site.