Printuri de mari dimensiuni și mari rezoluțiiAME design efectuează servicii de tipărire de foarte mare rezoluție și dimensiuni mari, prin tehnologie fotografică digitală cu laser, tehnologia tradițională de obținere a fotografiilor din laboratoare (expunerea materialelor fotosensibile și developarea lor în proces chimic RA-4).

Aplicațiile noastre de fapt sunt printuri de mari dimensiuni și mari rezoluții din numeroase domenii de activitate.

Ne adresăm totodată instituțiilor care necesită arhivare prin reproducere de documente cu durată practic nelimitată de viață (100-200 de ani), reproduceri dupa opere de artă, tipărirea imaginilor lenticulare (precizia de tipărire permite o suprapunere perfectă a stratului de lentile), realizare de hărți foarte exacte (inclusiv din satelit) cu diverse aplicații civile și militare. Din domeniul civil amintesc doar printarea unor hărți meteo de la ANM.

Produsele noastre (printuri de mari dimensiuni și mari rezoluții) prin specificul tehnologiei folosite NU se adreseaza acelor consumatori care fac compromisuri de calitate. Noi nu putem tipări decât la calitate maximă, la 4000 dpi. Prin acest fapt, clienții noștri au garanția unor printuri de mari dimensiuni și mari rezoluții de foarte bună calitate, perfect repetabile în timp.

Modurile de contactare a noastră pentru prețuri, întâlniri sau alte informări le aveți prezentate pe pagina de contact de pe site.