printuri fotoAME design efectuează servicii de tipărire de foarte mare rezoluție și dimensiuni mari, prin tehnologie fotografică digitală cu laser, tehnologia tradițională de obținere a fotografiilor din laboratoare (expunerea materialelor fotosensibile și developarea lor în proces chimic RA-4).

printuri foto

Cu alte cuvinte printuri foto de mari dimensiuni și mari rezoluții.

Acest segment de piață cu adevărat și pe nedrept vitregit până la apariția acestui echipament de printare este cel al fotografilor, fie ei profesioniști sau amatori, un segment extrem de pretențios și care acceptă cu greu echivalarea unei fotografii realizate prin procedeul clasic (expunere și developare RA-4) cu o imagine printată în tehnologie inkjet. Fotografii se pot bucura acum de avantajele procesului clasic de realizare a fotografiilor prin proces chimic combinat cu tehnologia digitală de expunere de ultimă generație, realizată cu trei raze laser RGB de mare precizie. Avem experiență în acest domeniu și cunoaștem bine cerințele și nemulțumirile acestora și putem spune că proiectul nostru „de suflet” este să oferim fiecărui artist fotograf posibilitatea de a-și prezenta imaginile în orice fel de format mare (fie el și nestandardizat) și în condiții de excepție!

Fie că sunt doar printuri foto, fie că sunt printuri foto cașerate pe diverse plăci rigide de spumă poliuretanică (foam), dibond sau plăci de tip forex/comatex, putând fi fără rame sau înrămate cu rame subțiri de aluminiu (un profil unic pe piața românească) sau sub formă de tablouri de tip ”pictură pe canvas”, produsele noastre se regăsesc în expoziții foto personale sau de grup, în decorarea propriilor camere sau ale birourilor de firmă, în muzee, etc. sau chiar sub formă de cadouri pentru persoanele dragi.

Numeroși fotografi ne-au trecut pragul pentru a-și realiza expozițiile de fotografie sau doar de a face niște printuri foto de foarte bună calitate, așa cum doar aceste printuri foto în tehnologie fotografică tradițională o pot reda.

O parte dintre acești fotografi (doar dintre cei care au blog sau site personal) se regăsesc pe lista de fotografi români.

Modurile de contactare a noastră pentru prețuri, întâlniri sau alte informări le aveți prezentate pe pagina de contact de pe site.