printuri foto hârtie mată

Greutatea produsului: 0,8KG
Conținut pachet:

Pachetul conține 12 printuri cu dimensiunile selectate! Imaginile printate pot fi și diferite


printuri foto pe hârtie matăprinturi foto pe hârtie mată
Prețul de vânzare pe pachet: 180 lei
Reducere
Preț / kg:
alege dimensiunile:
se adaugă laminare?
Optimizare încadrare print foto imagini formate standard
Optimizare încadrare print foto imagini formate diverse
Optimizare încadrare print foto imagini formate standard colaje

Despre produs:

Pentru unele dimensiuni, produsul este de fapt un set de printuri fotografice de aceleași dimensiuni. Acest produs este un set/pachet de 12 printuri foto de calitate cu dimensiunile de 30x20cm sau 20x30cm, prețul fiind pe întregul set. La comanda a patru seturi (48 de printuri) de 30x20cm sau 20x30cm, există o reducere de 10%, iar la achiziția a cel puțin opt seturi de printuri (96 de fotografii de calitate), reducerea este de 20%. Prețul se actualizează la foarte scurt timp după setarea unui anumite cantități. Toate imaginile pot fi diferite, nu condiționăm printarea unei singure imagini pentru toate. De asemenea această dimensiune comandată de print fotografic poate fi considerată un colaj de fotografii mai mici, alegerea unei anumite dimensiuni de print făcându-se în funcție de încadrarea optimă pe care o faceți. Noi vom tăia conform dimensiunilor fișierelor trimise. Nici orientarea imaginii (portret sau peisaj) nu este impusă, o parte dintre ele putând fi fotografii format portret iar altele, fotografii format peisaj.

Contactați-ne pentru prețurile altor formate. Pentru condiții normale de utilizare, printul fotografic nu necesită laminare. Laminarea este opțională, poate fi necesară doar pentru situații accidentale, de exemplu stropirea cu lichide care lasă pete. Fișierele se pot trimite prin formularul de mai jos sau prin servicii de tip wetransfer.com la adresa noastră de e-mail din contact. Citiți condițiile de trimitere accesând formularul roșu de pe marginea ecranului. Recomandări privind pregătirea fișierelor pentru print foto se pot citi în secțiunea Vreau să știu!


Despre hârtia mată:

Fotografii, în general, sunt persoane cumpătate. Activi, energici, dar calculați în ceea ce privește afișarea propriilor fotografii. Nu doresc reflexe ale luminii necontrolate pe imagine, doar ei sunt stăpânii luminii, vrăjitorii care  au creat acele imagini. Hârtia mată este foarte apreciată de către fotografi (95% dintre fotografi aleg hârtia mată pentru print) pentru că le pune mai puține probleme de expunere a tablourilor în lumina existentă și nu întotdeauna foarte potrivită din expoziții, muzee, holurile de așteptare din diverse instituții sau chiar din sufrageria sau dormitorul de acasă. Printul pe hartie mata nu face niciun compromis in redarea corespunzatoare a imaginii, ofera un aspect viu al culorilor, a densităților lor si a contrastului necesar.Pentru orice produs de tip tablou personalizat  sau doar dacă se dorește doar un simplu print de fotografii este nevoie de câte un fișier pentru fiecare produs sau doar unul singur dacă se dorește printarea lui pe mai multe suporturi de print. Aceste fișiere se pot trimite prin acest formular sau dacă nu există un fișier personal, imaginile de printare se pot alege din meniul ”Alege imagini pentru print”, din galeria de imagini cu licență Creative Commons sau puse la dipoziție de către fotografi. Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis. Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet. Prin acest formular se poate trimite un singur fișier dar care poate fi o arhivă .zip, .7z sau .rar cu mai multe imagini de print.

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.

5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!