Despre hârtia mată:

Fotografii, în general, sunt persoane cumpătate. Activi, energici, dar calculați în ceea ce privește afișarea propriilor fotografii. Nu doresc reflexe ale luminii necontrolate pe imagine, doar ei sunt stăpânii luminii, vrăjitorii care  au creat acele imagini. Hârtia mată este foarte apreciată de către fotografi (95% dintre fotografi aleg hârtia mată pentru print) pentru că le pune mai puține probleme de expunere a tablourilor în lumina existentă și nu întotdeauna foarte potrivită din expoziții, muzee, holurile de așteptare din diverse instituții sau chiar din sufrageria sau dormitorul de acasă. Printul pe hartie mata nu face niciun compromis in redarea corespunzatoare a imaginii, ofera un aspect viu al culorilor, a densităților lor si a contrastului necesar.

Cum soluționăm solicitările primite?

Puteți să vă imaginați tot felul de proiecte care pot include printuri de mari rezoluții în tehnologie fotografică și să ni le trimiteți prin formularul de la sfârșitul paginii, pentru a vă putea propune o soluție cu care să fiți de acord. Aveți mai jos doar câteva idei de proiecte pe care le-am realizat la cererea beneficiarilor. Împreună cu ei am putut găsi cea mai potrivită soluție de care au avut nevoie.

un fotograf, Timișoara

”Am văzut la cineva un album foto. Doresc să știu dacă faceți și voi ceva asemănător dar vreau ceva de foarte bună calitate și mai mare.

P.S. Rog să mă sunați doar după ora 14.00. Mulțumesc”

”Vreau să-mi decorez o cameră, să pun mai multe tablouri de vreo 70 x 50 cm dar și unele mai mari, poate peste 2 metri pe latura lungă. Am câteva imagini de bună calitate dar nu știu dacă au rezoluție suficientă. Poate eventual să împart imaginea pe mai multe tablouri și să le alătur pe același perete. Ce mă sfătuiți să fac?”

un designer de interior, Iași

un părinte, București

”Vreau să pun pe toți pereții camerei copilului (ca un tapet) printuri cu niște imagini foarte colorate, poate chiar și pentru a desena pe ele (ca să nu-mi pară rău de pereți!) :)
Am ceva imagini dar mai am nevoie și de altele potrivite pentru vârsta copilului (6 ani).”

un expozant, Cluj

”Am văzut la o expoziție de fotografie niște tablouri înrămate într-o ramă foarte subțire de aluminiu și mi se par perfecte pentru expoziția pe care vreau eu să o am peste o lună. Vreau însă dimensiuni mult mai mari și nu știu ce greutate vor avea, că nu pot folosi orice sistem de prindere. Deci pe lângă preț, vreau să-mi dați și detalii despre greutatea pe tablou.”

un pictor, Constanța

”Sunt pictor și caut un material pe care să reproduc fidel lucrările mele. Am auzit că există un material fotosensibil (canvas), care seamănă cu o pânză de pictură, dar care permite o calitate foarte mare a printului. Este adevărat? Aș vrea câteva mostre din acest material, eventual printate cu fotografii. Trebuie să vin eu la Dvs sau mi le puteți trimite prin curier?”

designer, Brașov

”Am nevoie să pun pe un hol întunecos două casete luminoase dar printul trebuie să fie de o calitate foarte bună, culori intense, nu spălăcite. Există în tehnologia fotografică un material pentru casete luminoase. Aș vrea să faceți tot voi și casetele, pe LED-uri.”

previous arrow
next arrow
Slider
 

Trimite-ne o propunere de lucrare

O scurtă descrierea proiectului și eventual atașată o schiță grafică într-un fișier pdf, jpg, tif, toate trimise prin acest formular verde, pot fi baza unei soluții propuse de noi.

5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere

 Aici se pot trimite propriile fișiere pentru print. Se poate urca un singur fișier la un moment dat, de maxim 128 MB. El poate fi un fișier tif sau jpg, dacă este nevoie de un singur fișier grafic sau o singură arhivă zip, rar, 7z dacă este nevoie de mai multe fișiere de print, pentru fiecare print/tablou dintr-un pachet.

Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis.

Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet.

Comanda nu este finalizată doar prin trimiterea fișierului!

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.


5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere