grafică, ilustrații și desene decorative

Aici veți găsi o serie de imagini pregătite special pentru printarea de tablouri fotografice, de mari dimensiuni și mari rezoluții, constând în reproduceri de grafică și desene decorative ale unor artiști consacrați, numită ”grafică, ilustrații și desene decorative”. În această categorie, pentru fiecare artist, există câte o subcategorie, după numele autorului.

Fiecare imagine selectată vă duce pe pagina specifică a acesteia, loc în care puteți selecta tipul de tablou pe care-l vom realiza, dimensiunea acestuia, materialul dorit pentru print (există descrierea fiecărui material) sau dacă doriți margini de jur împrejurul imaginii (albă sau neagră) pentru ca imaginea de anumite proporții să se potrivească cu dimensiunile alese ale tabloului. Dacă nu se dorește acea margine în jurul imaginii, dimensiunile posibile vor fi restrânse doar la acelea care permit încadrarea raportului de imagine avut, tiparul fiind de la un capăt al altuia al tabloului (opțiune numită ”imagine completă”).

Pentru alte dimensiuni decât cele standardizate și vizibile în lista în care le selectați ne puteți contacta pentru a discuta posibilitățile de execuție a acestor cazuri particulare.

 


SUBCATEGORII

ilustrații Corina Drăgan
ilustrații Corina Drăganvreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!