stoc imagini fotografi

Aici veți găsi o serie de imagini de la fotografi, pregătite special pentru printarea de tablouri fotografice, de mari dimensiuni și mari rezoluții. Aceste imagini pentru print sunt grupate pe categorii cuprinzând numele fotografilor.

Fiecare imagine selectată vă duce pe pagina specifică a acesteia, loc în care puteți selecta tipul de tablou pe care-l vom realiza, dimensiunea acestuia, materialul dorit pentru print (există descrierea fiecărui material) sau dacă doriți margini de jur împrejurul imaginii (albă sau neagră) pentru ca imaginea de anumite proporții să se potrivească cu dimensiunile alese ale tabloului. Dacă nu se dorește acea margine în jurul imaginii, dimensiunile posibile vor fi restrânse doar la acelea care permit încadrarea raportului de imagine avut, tiparul fiind de la un capăt al altuia al tabloului (opțiune numită ”imagine completă”).

În anumite cazuri, există o valoare a licenței de utilizare a imaginii, stabilită de către autorul imaginii. Această valoare este inclusă în prețul final al tabloului selectat și va fi achitată către autor, de către noi. Valoarea este vizibilă în pagina de descriere a fiecărei imagini.

Pentru alte dimensiuni decât cele standardizate și vizibile în lista în care le selectați ne puteți contacta pentru a discuta posibilitățile de execuție a acestor cazuri particulare.

Fotografii care-și exprimă dorința de colaborare cu noi, pentru a le oferi posibilitatea să-și vândă fotografiile prin acest magazin online, ne pot contacta prin completând acest formular.

 


SUBCATEGORII

fotografii Marcel Eremia
fotografii Marcel Eremiavreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!