Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Tablouri de tip pictură pe canvas

Detalii despre tabloul pictură pe canvas:

Tabloul este un produs premium realizat în România și este compus dintr-un print obținut în tehnologie fotografică tradițională. Este un sistem de prezentare a imaginilor numit înrămare tip ”pictură pe canvas”. Este practic o ramă din aluminiu, peste care se întinde hârtia printată acoperind și marginile laterale, de cca 3cm grosime fiecare. S-a optat pentru un profil de aluminiu și nu de lemn, pentru a nu exista deformări în timp ale ramei, datorate umidității, variației de temperatură, etc. Printul se cașerează inițial pe o placă de plastic de 1-2mm, în funcție de dimensiunea finală a tabloului, pentru o rigidizare suplimentară.

Fișierele pe care le folosim au fost atent pregătite și prelucrate astfel încât pe lângă această calitate foarte bună a printului să existe și un aspect estetic decorativ de nivel înalt al imaginilor. Există posibilitatea printării și pe părțile laterale ale tabloului (opțiunea ”imagine completă”) sau cu fundal alb sau negru de jur împrejurul imaginii (opțiunea ”fundal alb” sau ”fundal negru”). Pentru opțiunea de printare ”imagine completă”, anumite elemente din imagine pot apărea pe lateralul tabloului, mai mult sau mai puțin în funcție de dimensiunile finale ale tabloului.

Autorul fotografiei trebuie să țină cont de acest aspect și să evite o încadrare astfel încât elementele esențiale din cadru să nu se regăsească pe lateralele acestui tip de tablou (cca 3cm pe fiecare latură). Noi încercăm, pe cât posibil, ca la anumite imagini să prelungim suprafețele extreme care nu conțin elemente estetice importante, pentru a evita printarea lor pe marginea tabloului. În funcție de formatul imaginii și de aceste opțiuni, vor fi disponibile anumite formate și dimensiuni ale tablourilor. Pentru alte dimensiuni pe care le-ar cere clienții, vom stabili împreună un format și o dimensiune optimă în funcție de imaginea respectivă.

Rama de aluminiu din care este confecționat tabloul conține și sistemul de agățare (dat chiar de profilul ramei de aluminiu, care permite agățarea tabloului de capul unui holtzșurub/șurub/cui obișnuit de 3-6 mm, fiind nevoie de cca 5mm ieșire a capului față de perete). Prinderea în perete trebuie să fie foarte solidă, corespunzătoare greutății afișate a tabloului.

Marcel Eremia - Dincolo de aparențe - tablou pictură pe canvasMarcel Eremia - dincolo de aparențe - tablou pictură pe canvas - fundal albMarcel Eremia - dincolo de aparențe - tablou pictură pe canvas - fundal negru

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!