Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Tablouri cu rame de aluminiu ultralight

Detalii despre tabloul cu rame de aluminiu ultralight:

Tabloul este un produs premium realizat în România și este compus dintr-un print obținut în tehnologie fotografică tradițională. Printul se cașerează pe o placă de dibond (material ales pentru stabilitate dimensională în timp) de 3 mm care se înrămează apoi în rame subțiri, discrete de aluminiu. Profilul are un design unic în țară, special realizat pentru un aspect deosebit de plăcut. Conține una sau două agățători speciale plate permițând prinderea de perete fără a lăsa vreun spațiu între perete și tablou. Prin construcție, agățătoarea culisează în profil, făcând posibilă o extrem de ușoară aliniere a tabloului.

Fișierele pe care le folosim au fost atent pregătite și prelucrate astfel încât pe lângă această calitate foarte bună a printului să existe și un aspect estetic decorativ de nivel înalt al imaginilor. În funcție de formatul imaginii și de selectarea opțiunilor ”imagine completă”, ”fundal alb” sau ”fundal negru”, vor fi disponibile anumite formate și dimensiuni ale tablourilor. Imaginile printate pot fi de la un capăt sau altul al ramei (opțiunea ”imagine completă”) sau, în funcție de formatul imaginii, va fi folosit un fundal alb sau negru (o margine de jur împrejurul imaginii) cu dublu rol (opțiunea ”fundal alb” sau ”fundal negru”):

  • unul estetic;
  • de a da posibilitatea folosirii unor alte rapoarte ale tablourilor (mai des cerute, sau standardizate) față de cele ale imaginii.

Pentru alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați pentru a stabili împreună un format și o dimensiune optimă în funcție de imaginea respectivă.

Sistemul de agățare pentru acest tablou este inclus și atașat deja la tablou. Acesta permite agățarea tabloului de capul unui holtzșurub/șurub/cui obișnuit de 3-6 mm, fiind nevoie de cca 5mm ieșire a capului față de perete). Capul intră în profilul ramei de aluminiu astfel încât tabloul stă perfect lipit de perete, nu stă înclinat. Prin distanțarea de perete a tabloului datorită profilului special, unic în România, prin umbrele proiectate pe perete, tabloul va crea un efect tridimensional plăcut. Prinderea în perete trebuie să fie atent realizată, ținându-se cont de greutatea tabloului. Alinierea tabloului este extrem de ușor de realizat, datorită culisării ușoare a agățătorii în profilul în care este inserată. Agățătorile pentru aceste tipuri de tablouri sunt incluse în preț. Pentru dimensiuni mai mari ale tablourilor, începând cu formatul 100cm x 70cm, sunt incluse două astfel de agățători pentru fiecare tablou, pentru o stabilitate mai bună a acestuia.

marcel eremia dincolo de aparente tablou rame de aluminiu ultralightmarcel eremia dincolo de aparente tablou rame de aluminiu ultralight fundal albmarcel eremia dincolo de aparente tablou rame de aluminiu ultralight fundal negru

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!