Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Pașii pe care trebuie să-i urmați în cazul în care veți accepta să puneți la dispoziție imagini pentru vânzare ar fi:

 • citiți toate articolele din categoria ”vreau să vând imagini pentru print”

  aceste articole se găsesc individual prin accesarea lor din meniul ”vreau să știu!” -> submeniul ”vreau să vând imagini pentru print” -> pe fiecare titlu de articol sau prin accesarea conținutului întregii categorii de articole ”vreau să vând imagini pentru print”.
 • selectați imaginile

  pe care le considerați a fi vandabile dar și corespunzătoare din punct de vedere tehnic, luând în considerare mărirea la care se va ajunge. Evaluați prețul pentru o astfel de imagine.
 • pregătiți fișierele

  urmărind dimensiunea maximă la care se poate mări imaginea, încadrând-o într-unul dintre formatele prezentate în tabelul de formate imagini și formate tablouri. Nu uitați nici de profilul de culoare (în articolul ”cum să pregătesc fișierele grafice?”) sau de denumirea corectă a fișierului. Numele de fișier va fi combinația nume-titlu, exemplu: Ion Ionescu - Așteptarea.tif. Fiecare imagine trebuie să aibă un titlu unic.
 • verificați și vizualizați imaginile

  la mărimea de printare maximă (”print size”) pentru a fi sigur că nu apar elemente deranjante în imagine sau eventuale greșeli de editare (în articolul ”cum se verifică fișierele grafice?”).
 • urcați fișierele pe un server

  de transfer fișiere de dimensiuni mari, cum ar fi wetransfer. Acest lucru se realizează prin trimiterea fișierelor la propria adresă de e-mail și reținând link-ul de descărcare.
 • scrieți câteva cuvinte/propoziții despre autor

  dar trimiteți și o fotografie a autorului (portret sau o imagine care vă reprezintă) ce se va încadra într-o dimensiuni de maxim 300px pe latura mare. Trimiterea potretului/imaginii care vă reprezintă se face o singură dată, împreună cu imaginea pregătiră pentru vânzare.
 • scrieți câteva cuvinte/propoziții despre fiecare imagine

  Un text potrivit poate contribui mult la alegerea imaginii de către client.
 • trimiteți formularului de înscriere imagini

  pentru fiecare imagine în parte, completând toate câmpurile corespunzătoare formularului, informații care vor fi prezente pe pagina produsului imagine.
 • semnați un contract

  pe care-l vom pune la dispoziție și în care se concretizează aspectele din documentul Termeni și condiții de colaborare AME design dar și alte detalii cerute de legislație.

Succes și inspirație în alegerea imaginilor pentru print!

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!