Pentru fiecare persoană înscrisă vom pune la dispoziție, în mod gratuit, un spațiu pentru cinci imagini de fiecare fotograf/autor al imaginii. Pentru fiecare imagine înscrisă se va trimite câte un formular, datele fiind specifice fiecărei imagini.

Fotografii sau autorii de imagini de orice fel (fotografii, ilustrații sau grafică computerizată) care intenționează să pună la vânzare propriile imagini pentru printare trebuie să parcurgă conținutul articolelor din secțiunea ”Vreau să știu!” existente în categoria ”vreau să vând imagini pentru print”. Alte detalii în legătură cu această colaborare cu magazinul nostru online de printuri de mari dimensiuni și mari rezoluții le puteți afla citind condițiile de colaborare, precum și politicile de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, toate aceste detalii fiind precizate în documentul: Termeni și condiții de colaborare AME design.

Pentru cei care doresc informații suplimentare înainte de a se decide să trimită efectiv formularul de înscriere de imagini (este prezent în acest articol dar vizibil doar pentru utilizatorii autentificați) pot trimite o solicitare de informații prin formularul simplu de mai jos sau prin celelalte moduri de contactare prezentate în pagina de contact AME design. Recomandăm bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a înscrierii. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verificați dacă nu a ajuns în spam/junk.

formular simplu pentru solicitare suplimentară de informații
5000 de caractere rămase

 


Autentificare
x
sau
x
x
Înregistrare
x
sau

Din motive de siguranță, formularul de înscriere de imagini este vizibil doar pentru utilizatorii înregistrați.
0
0
0
s2sdefault