Tablou - pictură pe canvas hârtie super mată

în tehnologie fotografică tradițională


Greutatea produsului: 2,0KG

Conținut pachet:

Pachetul conține 4 tablouri cu dimensiunile selectate! Imaginile printate pot fi și diferite


Tablou - pictură pe canvasTablou - pictură pe canvas hârtie super mată
Prețul de vânzare pe pachet: 360 lei
Reducere
Preț / kg:

alege dimensiunile:
Tablou - pictură pe canvas
Tablou - pictură pe canvas
Ramă tablou pictură pe canvas – spate

Despre produs:

Pentru unele dimensiuni, produsul este de fapt un set de tablouri foto personalizate de aceleași dimensiuni. Acest produs este un set/pachet de patru tablouri cu dimensiunile de 30x20cm sau 20x30cm, prețul fiind pe întregul set. La comanda a trei seturi (12 tablouri) de 30x20cm sau 20x30cm, există o reducere de 10%, iar la achiziția a cel puțin șase seturi (24 de tablouri foto personalizate), reducerea este de 20%. Prețul se actualizează la foarte scurt timp după setarea unui anumite cantități. Toate imaginile pot fi diferite, nu condiționăm printarea unei singure imagini pentru toate. Nici orientarea imaginii (portret sau peisaj) nu este impusă, o parte dintre imagini putând fi fotografii format portret iar altele, fotografii format peisaj.

Sistemul de agățare este dat chiar de profilul ramei de aluminiu, care permite agățarea tabloului de capul unui holtzșurub/șurub/cui obișnuit de 3-6 mm, fiind nevoie de cca 5mm ieșire a capului față de perete. Recomandăm o prindere pe perete în două puncte. Contactați-ne pentru prețurile altor formate. Pentru condiții normale de utilizare, printul fotografic nu necesită laminare. Laminarea este opțională, poate fi necesară doar pentru situații accidentale, de exemplu stropirea cu lichide care lasă pete. Fișierele se pot trimite prin formularul de mai jos sau prin servicii de tip wetransfer.com la adresa noastră de e-mail din contact. Citiți condițiile de trimitere accesând formularul roșu de pe marginea ecranului. Recomandări privind pregătirea fișierelor pentru print se pot citi în secțiunea Vreau să știu!


Despre hârtia super mată:

Sunt persoane care iubesc imaginea pură, nealterată nici de cel mai mic reflex al luminii în mediul în care sunt privite. Indiferent de tipul și intensitatea iluminării, pe printul pe această hârtie super mată nu se va vedea nicio reflexie. Trebuie știut că pe hârtia super mată culorile obținute nu vor fi foarte saturate și nici contrastele nu vor putea fi puternice. Acest tip de hârtie este foarte bine pus în valoare de imagini vechi, sepia sau alb negru, dar și de imagini color care se doresc ușor estompate.Aici se pot trimite propriile fișiere pentru print. Se poate urca un singur fișier la un moment dat, de maxim 128 MB. El poate fi un fișier tif sau jpg, dacă este nevoie de un singur fișier grafic sau o singură arhivă zip, rar, 7z dacă este nevoie de mai multe fișiere de print, pentru fiecare print/tablou dintr-un pachet.

Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis.

Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet.

Comanda nu este finalizată doar prin trimiterea fișierului!

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.


5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere