Tablou - print cașerat pe dibond hârtie lucioasă

în tehnologie fotografică tradițională


Greutatea produsului: 1,7KG
Conținut pachet:

Pachetul conține 4 tablouri cu dimensiunile selectate! Imaginile printate pot fi și diferite


Tablou - print cașerat pe dibondTablou - print cașerat pe dibond pe hârtie lucioasă
Prețul de vânzare pe pachet: 250 lei
Reducere
Preț / kg:
alege dimensiunile:
se adaugă un sistem de agățare special?
Tablou - print cașerat pe dibond
Tablou - print cașerat pe dibond
Tablou - print cașerat pe dibond
Tablou - print cașerat pe dibond
Sistem de agățare tablou dibond
Sistem de agățare tablou dibond – detaliu

Despre produs:

Pentru unele dimensiuni, produsul este de fapt un set de tablouri foto personalizate de aceleași dimensiuni. Acest produs este un set/pachet de patru tablouri cu dimensiunile de 30x20cm sau 20x30cm, prețul fiind pe întregul set. La comanda a trei seturi (12 tablouri) de 30x20cm sau 20x30cm, există o reducere de 10%, iar la achiziția a cel puțin șase seturi (24 de tablouri foto personalizate), reducerea este de 20%. Prețul se actualizează la foarte scurt timp după setarea unui anumite cantități. Toate imaginile pot fi diferite, nu condiționăm printarea unei singure imagini pentru toate. Nici orientarea imaginii (portret sau peisaj) nu este impusă, o parte dintre imagini putând fi fotografii format portret iar altele, fotografii format peisaj.

Sistemul de agățare special (o ramă de aluminiu) pentru acest tip de material este opțional și se poate comanda împreună cu tabloul. Această ramă conține și sistemul de agățare (dat chiar de profilul ramei de aluminiu, care permite agățarea tabloului de capul unui holtzșurub/șurub/cui obișnuit de 3-6 mm, fiind nevoie de cca 5mm ieșire a capului față de perete) și se achiziționează separat față de produsul propriu-zis. Prin distanțarea de perete, fără ca rama din spatele plăcii să se vadă, prin umbrele proiectate pe perete tabloul va crea efect tridimensional plăcut. Prinderea în perete trebuie să fie foarte solidă (obligatorie prindere pe perete în două puncte), datorită greutății mari a tabloului. Pentru condiții normale de utilizare, printul nu necesită laminare. Laminarea este opțională, poate fi necesară doar pentru situații accidentale, de exemplu stropirea cu lichide care lasă pete. Dacă se dorește laminare, vă rugăm să ne contactați. Fișierele se pot trimite prin formularul de mai jos sau prin servicii de tip wetransfer.com la adresa noastră de e-mail din contact. Citiți condițiile de trimitere accesând formularul roșu de pe marginea ecranului. Recomandări privind pregătirea fișierelor pentru print se pot citi în secțiunea Vreau să știu!


Despre hârtia lucioasă:

În publicitate, mai exact în aplicațiile care  rolul de a atrage privirea tuturor, suportul lucios este cel mai potrivit. Mai ales dacă există în imagine culori vii, cu aspect sticlos, contraste puternice, definiție bună a contururilor și a detaliilor, un print de calitate va atrage imediat privirea tuturor. Hârtia lucioasă printată în tehnologie fotografică este tot ce-i trebuie unui brand, pentru a fi puternic susținut vizual.Pentru orice produs de tip tablou personalizat  sau doar dacă se dorește doar un simplu print de fotografii este nevoie de câte un fișier pentru fiecare produs sau doar unul singur dacă se dorește printarea lui pe mai multe suporturi de print. Aceste fișiere se pot trimite prin acest formular sau dacă nu există un fișier personal, imaginile de printare se pot alege din meniul ”Alege imagini pentru print”, din galeria de imagini cu licență Creative Commons sau puse la dipoziție de către fotografi. Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis. Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet. Prin acest formular se poate trimite un singur fișier dar care poate fi o arhivă .zip, .7z sau .rar cu mai multe imagini de print.

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.

5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere