Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanică hârtie metalică

în tehnologie fotografică tradițională


Greutatea produsului: 0,0KG

Conținut pachet:

Pachetul conține 4 tablouri cu dimensiunile selectate! Imaginile printate pot fi și diferite


Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanicăTablou - print cașerat pe spumă poliuretanică hârtie metalică

alege dimensiunile:
Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanică
Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanică
Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanică
Tablou - print cașerat pe spumă poliuretanică
agățătoare spumă poliuretanică
agățătoare spumă poliuretanică – detaliu

Despre produs:

Agățătoarea specială pentru acest tip de material este inclusă în preț. Datorită greutății specifice foarte mici a plăcii de spumă poliuretanică este suficientă o singură agățătoare pentru fiecare tablou. Pentru dimensiuni mai mari ale tablourilor, începând cu formatul 120cm x 80cm, recomandăm ca placa de 5mm să fie înlocuită cu una de 10mm pentru o rigidizare mai bună. Contactați-ne pentru o confirmare de disponibilitate a acestui material și pentru prețurile altor formate. Pentru condiții normale de utilizare, printul nu necesită laminare. Laminarea este opțională, poate fi necesară doar pentru situații accidentale, de exemplu stropirea cu lichide care lasă pete.Fișierele se pot trimite prin formularul de mai jos sau prin servicii de tip wetransfer.com la adresa noastră de e-mail din contact. Citiți condițiile de trimitere accesând formularul roșu de pe marginea ecranului. Recomandări privind pregătirea fișierelor pentru print se pot citi în secțiunea Vreau să știu!


Despre hârtia metalică:

Hârtia metalică fotosensibilă se prezintă singură. Nu doar prin numele ei ci și prin aplicațiile care o cer de la sine. Fie că este vorba de printarea unor imagini care conțin obiecte metalice (ceasuri, bijuterii, mașini, etc) fie că sunt chiar peisaje suprarealiste sau asumate ca fiind purtătoare ale unor culori ieșite din comun, hârtia metalică este perfectă. Obiectele din imagine par a fi chiar din aur, din argint sau pur și simplu sunt metalizate într-un mod desăvârșit.Aici se pot trimite propriile fișiere pentru print. Se poate urca un singur fișier la un moment dat, de maxim 128 MB. El poate fi un fișier tif sau jpg, dacă este nevoie de un singur fișier grafic sau o singură arhivă zip, rar, 7z dacă este nevoie de mai multe fișiere de print, pentru fiecare print/tablou dintr-un pachet.

Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis.

Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet.

Comanda nu este finalizată doar prin trimiterea fișierului!

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.


5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere