Tablou - ramă de aluminiu ultralight hârtie lucioasă

în tehnologie fotografică tradițională


Greutatea produsului: 1,9KG
Conținut pachet:

Pachetul conține 4 tablouri cu dimensiunile selectate! Imaginile printate pot fi și diferite


Tablou ramă de aluminiu ultralightTablou ramă de aluminiu ultralight hârtie lucioasă
Prețul de vânzare pe pachet: 320 lei
Reducere
Preț / kg:
alege dimensiunile:
alege placa suport:
Tablou ramă de aluminiu ultralight
Tablou ramă de aluminiu ultralight
Tablou ramă de aluminiu ultralight
Tablou ramă de aluminiu ultralight
agățătoare tablou ramă de aluminiu ultralight
agățătoare tablou ramă de aluminiu ultralight – detaliu
colțar tablou ramă de aluminiu ultralight

Despre produs:

Pentru unele dimensiuni, produsul este de fapt un set de tablouri foto personalizate de aceleași dimensiuni. Acest produs este un set/pachet de patru tablouri cu dimensiunile de 30x20cm sau 20x30cm, prețul fiind pe întregul set. La comanda a trei seturi (12 tablouri) de 30x20cm sau 20x30cm, există o reducere de 10%, iar la achiziția a cel puțin șase seturi (24 de tablouri foto personalizate), reducerea este de 20%. Prețul se actualizează la foarte scurt timp după setarea unui anumite cantități. Toate imaginile pot fi diferite, nu condiționăm printarea unei singure imagini pentru toate. Nici orientarea imaginii (portret sau peisaj) nu este impusă, o parte dintre imagini putând fi fotografii format portret iar altele, fotografii format peisaj.

Agățătorile pentru aceste tipuri de tablouri sunt incluse în preț. Pentru dimensiuni mai mari ale tablourilor, începând cu formatul 100cm x 70cm, sunt incluse două astfel de agățători pentru fiecare tablou, pentru o stabilitate mai bună a acestuia. De asemenea se poate opta pentru ca placa pe care se cașerează printul să fie din PVC sau din dibond. Acesta din urmă este recomandat pentru dimensiuni mai mari ale tablourilor (începând cu formatul de 100cm x 70cm) pentru o rigidizare corespunzătoare. Contactați-ne pentru prețurile altor formate. Pentru condiții normale de utilizare, printul nu necesită laminare. Laminarea este opțională, poate fi necesară doar pentru situații accidentale, de exemplu stropirea cu lichide care lasă pete. Dacă se dorește laminare, vă rugăm să ne contactați. Fișierele se pot trimite prin formularul de mai jos sau prin servicii de tip wetransfer.com la adresa noastră de e-mail din contact. Citiți condițiile de trimitere accesând formularul roșu de pe marginea ecranului. Recomandări privind pregătirea fișierelor pentru print se pot citi în secțiunea Vreau să știu!


Despre hârtia lucioasă:

În publicitate, mai exact în aplicațiile care au rolul de a atrage privirea tuturor, suportul lucios este cel mai potrivit. Mai ales dacă există în imagine culori vii, cu aspect sticlos, contraste puternice, definiție bună a contururilor și a detaliilor, un print de calitate va atrage imediat privirea tuturor. Hârtia lucioasă printată în tehnologie fotografică este tot ce-i trebuie unui brand, pentru a fi puternic susținut vizual.Aici se pot trimite propriile fișiere pentru print. Se poate urca un singur fișier la un moment dat, de maxim 128 MB. El poate fi un fișier tif sau jpg, dacă este nevoie de un singur fișier grafic sau o singură arhivă zip, rar, 7z dacă este nevoie de mai multe fișiere de print, pentru fiecare print/tablou dintr-un pachet.

Pentru trimiterea unui fișier grafic prin formular este necesară completarea datelor de contact. Dacă ești autentificat, numele și adresa de e-mail din formular sunt introduse automat. În caz contrar, te rugăm să le completezi manual. Telefonul este foarte util (de aceea este obligatoriu) pentru contactarea urgentă în cazul în care sunt probleme cu fișierul trimis.

Recomandăm introducerea adresei de e-mail și bifarea ”Trimite o copie” pentru confirmarea trimiterii corecte a fișierului de print. Dacă după câteva minute, e-mailul de confirmare nu a sosit, verifică dacă nu a ajuns în spam/junk. Durata de trimitere a fișierului depinde de dimensiunea acestuia și de viteza conexiunii de internet.

Comanda nu este finalizată doar prin trimiterea fișierului!

După trimiterea cu succes a fișierului, adaugă produsul în coș și finalizează comanda, completând detaliile solicitate.


5000 de caractere rămase
Adaugă un fișier sau o arhivă de fișiere