cum să folosesc acest site?

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

auto curierSigur că da, oferim posibilitatea folosirii unui serviciu de curierat, în țară sau peste hotare. Avem relații contractuale cu firme de curierat care ne permit soluții avantajoase din punct de vedere al prețului. În plus, pentru comenzi mai mari oferim transport gratuit, în toate centrele în care se află birourile firmei de curierat. Consultați lista cu aceste localități. Acest aspect se poate afla înainte de finalizarea unei comenzi.

0
0
0
s2sdefault

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Oferim mai multe posibilități de plată a comenzilor făcute:

  • numerar prin ramburs, se plătește direct curierului contravaloarea comenzii făcute;
  • numerar la sediul firmei AME design (clic aici pentru a ne contacta rapid);(clic aici pentru a ne contacta rapid);
  • plată prin OP (la bancă sau online prin programul pus la dispoziția băncii);
  • plată prin PayPal;
  • plată online cu cardul, prin sistemul securizat al procesatorului de plăți cu care colaborăm. Sistemul este foarte sigur, înrolat în sistemul 3D-secure, primiți pe telefon codul de siguranță pentru finalizarea plății.
plata cu card Visa Mastercard la AME designplata numerar la AME designplata paypal la AME design
0
0
0
s2sdefault

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Oferim mai multe tipuri de produse:

  • printuri fotografice simple pe hârtie super mată, mată, lucioasă, metalică, canvas și pe film de casetă luminoasă, renumitul duratrans. Pentru aceste printuri foto, am stabilit câteva dimensiuni standard pentru a putea fi afișat și un cost. Valoarea acestuia este în funcție de material și de cantitatea dorită. Opțional se oferă și laminare de protecție. Pentru alte dimensiuni față de cele standard afișate pe magazin, datorită faptului că prețurile sunt dependente de dimensiuni (lucrăm în role de 1,27m lățime) trebuie să ne contactați pentru a vă putea calcula un preț exact pentru dimensiunile și cantitățile solicitate.Trebuie să facem întâi o încadrare pe rolă a fotografiilor și în funcție de tipul materialului și de consumul acestuia veți primi un preț și un termen de execuție.
  • printuri care vor fi finalizate sub formă de tablouri (print cașerat pe spumă poliuretanică, pe dibond sub formă de tablouri tip ”pictură pe canvas” sau înrămate cu rame de aluminiu ultralight. Acestea sunt produse deja dimensionate, fiecare combinație de material de print și tip de finisare, de o anumită dimensiune, constituind un produs distinct. Toate aceste tipuri de produse au deja prețul în dreptul fiecărui produs. Nu trebuie decât să alegeți categoria de tablouri, tipul de material, dimensiunea acestuia, precum și numărul de bucăți dorite. Unele tablouri se vând în seturi de 2-4 bucăți dintr-o anumită dimensiune. Prețul afișat este pe pachet (conțin unul sau mai multe produse din aceleași dimensiuni).
  • produse din categoria celor publicitare sau alte produse printate (sisteme de prezentare tip roll-up, spider, casete luminoase, etc). Și în cazul acestor tipuri de produse, datorită multitudinii de posibilități de realizare, vă rugăm să ne contactați pentru a optimiza solicitările făcute la cele mai bune costuri posibile.

Toate produsele de mai sus comandate pe site sau prin telefon, necesită, pe lângă produsul propriu-zis și furnizarea unor fișiere grafice pe care să le printăm pe materialele dorite și prelucrate ulterior într-un anumit produs final. Așadar pe lângă selectarea produsului va trebui să urcați fișierele grafice corespunzătoare în etapele comenzii. Sistemul permite doar anumite extensii de fișiere și de anumite dimensiuni. Pentru dimensiuni foarte mari, se vor folosi alte forme de trimitere a fișierelor prin internet (ftp, servicii de transfer fișiere foarte mari). În urma verificării fișierelor grafice primite, vă contactăm și vă confirmăm posibilitatea lor de folosire la anumite dimensiuni, precizând apoi și termenul de execuție posibil. Abia după această etapă, în urma acceptării lor de către beneficiar, vom demara comanda propriu-zisă.

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!