smile

Îmi doresc ca secțiunea ”Vreau să știu!” de pe acest site să fie cea mai vastă platformă online de învățare interactivă din România, în acest complex domeniu al printării de mari dimensiuni și mari rezoluții, în special din tehnologia fotografică de printare. Dar nu numai, ci inclusiv din domeniile colaterale printului. Cum ar fi, dar fără a se limita la ele, pregătirea fișierelor grafice de diverse formate, gestiunea de culoare, tipurile de materiale fotosensibile pe care le folosim și aplicațiile pe care le recomandăm. Dar depinde de voi în primul rând, să ne trimiteți cât mai multe întrebări, pentru ca acest loc să se îmbogățească cu toate cunoștințele și experiențele dobândite de noi în cei peste 20 de ani de experiență în producția de print publicitar și fotografic.

Am introdus și un sistem de votare al conținutului unui răspuns, ce poate ajuta la găsirea unui interes mai mare sau mai mic despre un domeniu sau altul, foarte util pentru o actualizare a subiectelor de inters pentru fotografi. Utilizați-l fără reținere, doar cu multă obiectivitate.

Pentru a ușura găsirea unui răspuns, am grupat toate întrebările în mai multe categorii. Pentru a afla răspunsurile de la ele, un simplu clic pe întrebarea respectivă te duce către acel răspuns. Sau un clic pe o anumită categorie (din meniu sau din pagina principală) duce la o vizualizare a tuturor răspunsurilor, într-un format scurt.

Încurajez și abonarea la această secțiune, opțiune disponibilă în formularul de trimitere a întrebărilor sau în subsolul fiecărui articol din această secțiune, pentru a primi cele mai recente informații adăugate aici. Mulțumesc mult tuturor pentru această implicare.

Marcel Eremia

administrator AME design

Pentru a vedea toate articolele dintr-o categorie, dați clic pe denumirea ei.




fundal meniu vreau sa stiu

Dacă dorești să găsești răspunsuri și la alte întrebări/ nelămuriri sau chiar inserarea unor noi categorii, completează te rog formularul albastru ”Vreau să știu!” din partea dreaptă a subsolului ecranului, (clic pe el sau aici pentru deschiderea lui) cu orice întrebare/nelămurire din domeniul pregătirii fișierelor grafice pentru printul în tehnologie fotografică (de la fișierul raw până la stadiul ”bun de tipar”), al gestiunii de culoare, al tipurilor de materiale folosite, al modului de finalizare a lor, despre modalitatea de a comanda, etc. În funcție de utilitatea generală a acestui răspuns și de specificul site-ului, vom actualiza permanent acest conținut.

De asemenea, dacă dorești să fii permanent informat de orice articol nou apărut în această rubrică, înscrie-te apăsând butonul de mai jos, după care îți completezi adresa de e-mail la care vrei să ajungă informația.

 

Conținutul acestui site este protejat de lege. Nu se permite folosirea parțială sau integrală a acestui conținut, fără precizarea sursei.

VreauPrinturi.ro © AME design 2017-2019

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!