sunt fotograf sau grafician, vreau să vând imagini pentru print

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Dorința noastră este de a forma o echipă în care toți membri au câte ceva de câștigat. Echipa de care vorbesc nu îi are în componență doar pe fotografi (ca furnizori de imagine de calitate) și pe firma AME design (ca furnizor de servicii de printare de calitate), ci și pe un alt partener, deseori ignorat, pe beneficiarul colaborării primilor doi membri din echipă, enumerați mai sus. Ba chiar aș spune că beneficiarul ar fi cel mai important membru, astfel încât viziunea noastră de colaborare se va adapta în mare parte nevoilor acestuia. Acestea vor fi: de informare, de a veni în întâmpinarea acestuia, de a anticipa așteptările lui în ceea ce privește imaginea propriu-zisă și calitatea produsului final.

Alegerea de către fotograf a genului de imagine, precum și a imaginii propriu-zise puse la vânzare, va fi până la urmă un compromis al răspunsurilor la o întrebare simplă: pentru cine am realizat o anumită fotografie? Între cele două răspunsuri situate la extreme:

0
0
0
s2sdefault

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

interzis

Nu se acceptă imagini care:

  • aduc prejudicii de imagine vreunei persoane, prin defăimare sau înjosire;
  • blasfemiază sau ofensează;
  • promovează violența sau ura;
  • promează discriminarea bazată pe vârstă, sex, orientare sexuală, religie, rasă, naționalitate, dizabilitate;
  • încalcă drepturi de proprietăți intelectuale ale vreunei persoane, așa cum sunt descrise de legile în vigoare;
  • promovează pornografia sau consumul de droguri sau de băuturi alcoolice;
  • nu se încadrează în politica generală a firmei AME design. De exemplu, dar fără a ne limita la ele, probleme de calitate tehnică a fișierelor sau de estetică a imaginilor, prezintă produse, sigle sau logo-uri ce promovează sau prezintă mărci concurente, pun într-o imagine defavorizantă anumite mărci comerciale, indiferent dacă au sau nu legătură cu obiectul de activitate al AME design, etc.
  • conțin fețe recognoscibile de persoane, chiar doar elemente care pot conduce la identificarea de persoane (număr de mașină, de la locuință, etc.) dacă nu există un accept scris între autor și persoanele respective. Pentru persoane cu vârsta sub 16 ani, este necesar un acord al părintelui/tutorelui legal. Copia electronică a acestui accept (format pdf) trebuie trimisă și către noi, firma noastră devenind împuternicit pentru prelucrările de date cu caracter personal, conform cu prevederile GDPR.
0
0
0
s2sdefault

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Tablouri cu rame de aluminiu ultralight

Detalii despre tabloul cu rame de aluminiu ultralight:

Tabloul este un produs premium realizat în România și este compus dintr-un print obținut în tehnologie fotografică tradițională. Printul se cașerează pe o placă de dibond (material ales pentru stabilitate dimensională în timp) de 3 mm care se înrămează apoi în rame subțiri, discrete de aluminiu. Profilul are un design unic în țară, special realizat pentru un aspect deosebit de plăcut. Conține una sau două agățători speciale plate permițând prinderea de perete fără a lăsa vreun spațiu între perete și tablou. Prin construcție, agățătoarea culisează în profil, făcând posibilă o extrem de ușoară aliniere a tabloului.

Fișierele pe care le folosim au fost atent pregătite și prelucrate astfel încât pe lângă această calitate foarte bună a printului să existe și un aspect estetic decorativ de nivel înalt al imaginilor. În funcție de formatul imaginii și de selectarea opțiunilor ”imagine completă”, ”fundal alb” sau ”fundal negru”, vor fi disponibile anumite formate și dimensiuni ale tablourilor. Imaginile printate pot fi de la un capăt sau altul al ramei (opțiunea ”imagine completă”) sau, în funcție de formatul imaginii, va fi folosit un fundal alb sau negru (o margine de jur împrejurul imaginii) cu dublu rol (opțiunea ”fundal alb” sau ”fundal negru”):

0
0
0
s2sdefault

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Tablouri de tip pictură pe canvas

Detalii despre tabloul pictură pe canvas:

Tabloul este un produs premium realizat în România și este compus dintr-un print obținut în tehnologie fotografică tradițională. Este un sistem de prezentare a imaginilor numit înrămare tip ”pictură pe canvas”. Este practic o ramă din aluminiu, peste care se întinde hârtia printată acoperind și marginile laterale, de cca 3cm grosime fiecare. S-a optat pentru un profil de aluminiu și nu de lemn, pentru a nu exista deformări în timp ale ramei, datorate umidității, variației de temperatură, etc. Printul se cașerează inițial pe o placă de plastic de 1-2mm, în funcție de dimensiunea finală a tabloului, pentru o rigidizare suplimentară.

Fișierele pe care le folosim au fost atent pregătite și prelucrate astfel încât pe lângă această calitate foarte bună a printului să existe și un aspect estetic decorativ de nivel înalt al imaginilor. Există posibilitatea printării și pe părțile laterale ale tabloului (opțiunea ”imagine completă”) sau cu fundal alb sau negru de jur împrejurul imaginii (opțiunea ”fundal alb” sau ”fundal negru”). Pentru opțiunea de printare ”imagine completă”, anumite elemente din imagine pot apărea pe lateralul tabloului, mai mult sau mai puțin în funcție de dimensiunile finale ale tabloului.

0
0
0
s2sdefault

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Ținând cont de eficientizarea numărului de variante (implicit și de dorința de a ușura decizia clienților), de încadrarea estetică a diverselor formate de imagine (anumite formate de imagine se încadrează mai bine pe anumite formate de tablou) dar și de costurile de realizare a tablourilor (cât mai mici), am stabilit pentru moment, următoarele formate:

0
0
0
s2sdefault

vreau să știu despre tehnologia fotografică de printare!

vreau să știu cum să folosesc acest site!

vreau să știu despre pregătirea fișierelor pentru print!

vreau să știu cum pot vinde imagini pentru print!

vreau să știu despre managementul de culoare!

vreau să știu despre alegerea materialului și a aplicației finale!